Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/1100
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorSzőcs, J.-
dc.contributor.authorSzabó-Selényi, Zs.-
dc.contributor.authorSoós, Pál-
dc.date.accessioned2020-11-06T08:42:36Z-
dc.date.available2020-11-06T08:42:36Z-
dc.date.issued1959-
dc.identifier.issnP III 696-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/1100-
dc.descriptionApărut în Revista Medicală. - Anul V., Nr. 2, Aprilie - Iunie, 1959. - 3 p.; 22 cmen_US
dc.formatPDF-
dc.format.mediumpaper-
dc.language.isoroen_US
dc.publisherTârgu Mureș : Redacția ”Revista Medicală”en_US
dc.subjectMedicinăen_US
dc.subject.classificationSănătate și igienă publică-
dc.titleMetodele de analiză a coloranților alimentarien_US
dc.typeArticleen_US
Appears in Collections:1.1 Articole din Revista Medicală (1955-1990)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Metodele de analiză a coloranților alimentari.pdf94.27 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.