Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/123456789/1335| Title: | Metode de determinare a conținutului în capsaicină din ardei (Fructus Capsici) |
| Authors: | Csedő, C. Horváth, P. Nagy, Sz. |
| Keywords: | Medicină |
| Issue Date: | 1960 |
| Publisher: | Târgu Mureș : Redacția ”Revista Medicală” |
| Description: | Apărut în Revista Medicală. - Anul VI., Nr. 2, Aprilie - Iunie, 1960. - 5 p.; 22 cm |
| URI: | http://hdl.handle.net/123456789/1335 |
| ISSN: | P III 696 |
| Appears in Collections: | 1.1 Articole din Revista Medicală (1955-1990) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Metode de determinare a conținutului în capsaicină din ardei (Fructus Capsici).pdf | 143.2 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.