Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/2936
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorRácz, Gábor-
dc.contributor.authorCsedő, Carol-
dc.contributor.authorPéter, Maria H.-
dc.date.accessioned2022-03-25T07:12:28Z-
dc.date.available2022-03-25T07:12:28Z-
dc.date.issued1968-
dc.identifier.issnP III 696-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/2936-
dc.descriptionApărut în Revista Medicală. - Anul XIV, Nr. 2, Aprilie - Iunie, 1968. - 7 p.; 22 cmen_US
dc.formatAdobe PDF-
dc.formatAdobe PDF-
dc.format.mediumpaper-
dc.format.mediumpaper-
dc.language.isoroen_US
dc.publisherTârgu Mureș : Redacția ”Revista Medicală”en_US
dc.subjectFarmacieen_US
dc.subject.classificationFarmacie generală şi profesională-
dc.subject.classificationToxicologie-
dc.titleVariația conținutului în ulei volatil al fructelor de ienupăr (Fructus Juniperi) în funcție de proveniențăen_US
dc.typeArticleen_US
Appears in Collections:1.1 Articole din Revista Medicală

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
UMFST_MS_P696_1968_002_021.pdf190.57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.