Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/6556
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorVaida, Ioan-
dc.date.accessioned2025-03-05T08:32:40Z-
dc.date.available2025-03-05T08:32:40Z-
dc.date.issued1940-
dc.identifierCV 1954-
dc.identifier.issnCV 1954-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/6556-
dc.descriptionTeză pentru Doctorat în Medicină și Chirurgie. Prezentată și susținută în ziua de 19 Iulie 1940 de Vaida Ioan. - Universitatea „Regele Ferdinand I.” din Cluj. Facultatea de Medicină, nr. 1656. - 15 p.; 23 cmen_US
dc.formatAdobe PDF-
dc.format.mediumpaper-
dc.language.isoroen_US
dc.publisherCluj : Tipografia „Record”en_US
dc.rightsPublic domain-
dc.subjectMedicinăen_US
dc.subject.classificationAlimentație ( nutriție ) - Cerințe alimentare ( fiziologie )-
dc.subject.classificationIstoria alimentației-
dc.titleAutori contimporani despre hrana în trecutul țăranului românen_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:TEZE DE DOCTORAT, LUCRĂRI DE DISERTAȚIE

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
UMFST_MS_CV1954_1940.pdf598.74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.